25. apr. 2010

Gave fra Charente til den lille prinsessen ;o)

I går kom Postmann Pat med en pakke i posten, adressert til meg, men innholdet var en nyyydelig tovet veske til min lille prinsesse.  Gaven var fra Charente, tusen tusen hjertelig takk kjære deg.  Vesken gjorde lykke med en gang den ble pakket ut...da kom det fra frøkna...den var jo til meg den mamma. Hvem har laget den?  En kjempesnill dame som syntes du fortjente den sa jeg da...,, med en liten tåre i øyekroken, for jeg er jo helt håpløs der ;o)))))  Vesken kom akkurat like før vi skulle i bursdag, og den hang på armen med en gang, og der ble den resten av dagen.  Store klemmer fra oss Charente, og igen tusen tusen  takk!!

6 kommentarer:

 1. Hei hei :-) Så koselig da - en veske en prinsesse verdig :-D Spesiellt stas å få den i posten da - ikke ofte barn får post ;-)

  Ha en fin søndag og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Så koslig at hun likte vesken. Jeg fikk bare så lyst til å lage en veske når jeg fikk deg som strikkevenninne i April.

  Klem til dere fra meg

  SvarSlett
 3. Kjempefin veske du har laget. Slikt er populært for småjenter. Har strikket noen små vesker jeg også og gitt bort. Ha en fin kveld. :)

  SvarSlett