10. apr. 2010

Mye på pinnene....;o))

Lenge siden jeg har lagt ut noe ferdig her nå, men holder på med både det ene og andre ;o) I tillegg til det som ligger her, har jeg sjal på pinnene, prosjekt for Drops og Mauds Garn.  Har hatt litt problemer med ryggen, så ting tar litt tid om dagen.  Skulle hatt ferdig en genser i mars, men den er snart i mål...er med på strikk til småbarn på hobbyboden, så ligger litt etter på rundetider her ;o)) Her er min jenteutgave av OL Vancouver genseren...


Også har jeg jakke til min svigermor på pinnene, og her er den...

Og i går kveld så måtte jeg strikke Calometiry til min lille prinsesse...og her er resultatet...og det har vært på siden vi stod opp i dag ;o)))Ønsker alle en riktig god helg!

11 kommentarer:

 1. Frisk og fin farge på øverste genseren! Så snill du er som strikker til svigemor. Det er greit med et lite prosjekt som blir ferdig fort også da. Søt jente og fint pannenbånd! Ha en fin helg! :)

  SvarSlett
 2. Heia :-) Det vel ganske så vanlig med flere prosjekter på pinnene til samme tid ;-) Og plutselig er man ferdig med flere store prosjekter samtidig :-D

  Ha ei riktig god helg og klem fra Siv

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig besøk i min blogg! Første gangen jeg er innom hos deg og her var det masse flott å se på! Designet/dekoren i bloggen din var lekkert :o)

  SvarSlett
 4. Fine prosjekter du har på pinnene :)

  SvarSlett
 5. oi, her oppdaget jeg en ny blogg! *blar tilbake å ser på dine tidligere prosjekter*

  Forresten, den rosa OL-genseren ser ut til å bli kjempekul!

  Du får ha ei god helg videre =)

  SvarSlett
 6. Flotte prosjekter ,du har på gang.Pannebåndet var også flott.Ha en god helg.

  SvarSlett
 7. Så fin calorimetri og snuppa som fikk den :) Fine prosjekter på gang ser det ut som. Blir spennende å se hvordan de blir når du er ferdig :)

  SvarSlett
 8. Synes jeg kjenner meg godt igjen her:) Masse prosjekter og man får ting ferdig litt om gangen:) Her er det mye fint og lykke til med alle prosjekterne:) Du er ikke alene:)

  SvarSlett
 9. Så mykje flott!! Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 10. Kjempe fin den første genseren der, fin farge. Når man driver med flere ting på en gang blir man ikke så lei! Kos deg!

  SvarSlett
 11. Tusen takk for hyggelig kommentar i min blogg.
  Jar titta litt i din blog og det er utrolig mye fint du tryller frem med strikkepinnene. Flott urforming på bloggen din:-)
  Ha en finfin kveld.
  Hilsen Sissel.

  SvarSlett