1. aug. 2010

Sommerferie ++ div strikkeprosjekter

Ja da var sommerferien over for i år ;o) 3 uker med campingliv.  Vi har hatt det kjempefint, litt dårlig vær av og til, men ikke sånn at det har gått oss på nervene..hihi.  Lille prinsessen har kost seg masse, fisket krabber, badet, trent på å svømme, lekt og ja vært litt umulig sånn av og til. Mamman har fått strikket litt...eller kanskje litt mye ;o)))  Sliter litt med betennelse i venstre benet , så jeg har fått lange morgenstunder for meg selv.....når du våkner kl. 0515, ja da er ingen andre som er våkne på campingplassen vår ihvertfall...kost meg med bøker, strikketøy og kaffen helt alene i flere timer før mann og datter var igang.  Kunne jo tenkt meg å sove litt lenger, men sånn er det, skal på MR nå, så da håper jeg de finner ut hva det er ihvertfall.
Har fått ferdig en tunika fra Dalegarn retro heftet. Strikket i str. 4 år, men med lengde til 6 år. Strikket i Lerke  på pinne nr 3/3, 5.
Også har jeg holdt på med flere prosjekter...gul bomulls topp (mangler heklede blomster) , tunika i Sandnes  alpakka, og hvit bomulls topp til prinsessen..Drops Tunika til meg....endelig noe til mor også....så nå er det bare å fortsette å strikke, bli ferdig....og begynne på alt jeg har liggende ;o)  Noen som vet hvordan en kan få flere timer i døgnet ??

Ha en flott uke !!! 

6 kommentarer:

 1. Jammen har du vært flittig. Nydelig tunika du har strikket. Håper du får hjelp til benet ditt snart, ikke godt å ha det slik.

  SvarSlett
 2. Så flott tunika :)

  Flere timer i døgnet kunne jeg også tenkt meg selv om jeg tidvis sover lite og sitter oppe til fuglene står opp ;o)

  Håper du blir god i foten snart og får sove bedre igjen!

  SvarSlett
 3. Så kjempe mye fint du har laget:) Ha en riktig fin dag.

  SvarSlett
 4. Kjempefin tunika du har strikket. Jeg har også strikket masse i tidlige morgentimer i ferien. Nyter stillheten rundt meg da, blir lite av det ellers på dagen.

  SvarSlett
 5. Heldige jenta di! :-D Kjempekul tunika! Og lykke til med alle prosjektene :)

  SvarSlett