19. jan. 2011

Nyoperert ......og nyydelig garn ;o)

Dagen i dag begynte med noe jeg har gruet for en måneds tid. Har gått delvis sykemeldt siden slutten av september  2010 grunnet prolaps i ryggen, venstre benet har måttet tåle mye smerte i denne perioden.  Var på utredning 23.12.10 og fikk anbefalt operasjon, og den ble utført i dag ;o)  Ingen smerter i benet mer ....jiipppiii, men har jo et lite operasjonssår som jeg merker, men det går jo over før en vet ordet av det.  Enkel og grei operasjon, møtte opp kl. 9030, inn på operasjonssalen 1045, våknet etter narkose 1230, litt mat og kaffe, så følte jeg meg som en sprek gyngehest....;o))  Ble hentet av mannen kl. 1600, og sitter nå hjemme i sofaen min, har det veldig bra, alt har gått kjempeflott. Nå er det bare å huske at en skal ta det litt med ro....får strikke en del da ...;o))

Og snakk om perfekt timing...se hva som lå i min postkasse når jeg kom hjem i dag....!! Har prøvd med kjøpestopp, men er visst ikke noe for meg deg...ukjent.gif Fristelsene står jo i kø....


Tulliball  hadde oppdatering på fredag 14.01.11, og jeg ble da den heldige eier av disse 2 nyyydelige hespene....et Kos - lavendel, og Råll - sylvia ....aldeles nyydelige. Og med i pakken fulgte det med et håndskrevet personlig kort fra jentene....og det var kjempehyggelig. Det er sånne små detaljer som gjør det kjempehyggelig å handle av dem.3 hesper Wollmeise - lilla ludmilla, kjøpt av Bente-78 på Hobbyboden....nyyydelig farge..elsker jo lilla


Gjett om jeg skal kose meg med å finne passende prosjekter.....og disse skal brukes på noe til meg ;o)))  Hvis noen har noen flotte tips til de 3 hespene med WM, så tar jeg imot med takk....har ingen erfaring med WM så langt.

Ønsker deg en kreativ onsdagskveld ;o)

17 kommentarer:

 1. God betring. So bra at operasjonen gjekk fint. Heldig grisen som får så masse fint garn i posten.

  SvarSlett
 2. Så godt at operasjonen gikk så fint. Nå må du bare huske på å ta det litt med ro... du får ihvertfall god tid til strikkinga di. Masse nytt flott garn du har fått :-)

  SvarSlett
 3. Så flott at oprasjonen gikk fint.Og bonusen er jo at du får mye strikketid når du må ta det med ro.Ønsker deg riktig god bedring.

  SvarSlett
 4. Godt å høre at operasjonen gikk fint. Har ikke noen gode forslag til wollmeisen men. Er den like drøy som Evilla så er det kanskje nok til en genser eller??? Klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. Så bra at operasjonen gikk bra. Strikk i vei og kos deg med det nye garnet:)

  SvarSlett
 6. God bedring til deg. Det er sikkert viktig at du tar det helt med ro, slik at kroppen din heles. Godt at du kan strikke mens du er rolig da :-)Blir spennede å se hva du får strikket fremover.

  SvarSlett
 7. Så godt å høre at du kjenner deg bedre alt! *godbedrings klem*

  Og nyyydelige garnet da *sukk :)

  SvarSlett
 8. God bedring! Så godt å høyre at opreasjonen gjekk fint. Kos deg med alt det flotte garnet.

  SvarSlett
 9. Hei igjen, jeg har en utfordring til deg i bloggen min, fortsatt god bedring . Klem fra Kristin

  SvarSlett
 10. Så fin operasjonen gikk bra. Gleder meg til å se hva du skal lage av garnet for det ser lekkert ut. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 11. Dejligt garn:-)

  Hvor lyder det dejligt, at operationen er gået godt. Fortsat god bedring.

  SvarSlett
 12. Så bra at alt har gått bra :-) Og nå har du jo en perfekt unnskyldning for å bare sitte å strikke ;-)

  Riktig god helg - klem Siv

  SvarSlett
 13. Så supert at operasjonen gikk så bra. Tidligere var jo prolapsoperasjon en stor greie. Bruk litt tid og ta det med ro nå, så er du snart 100% igjen.

  Nydelig garn. Tulibal er bare nydelig og Lila Ludmila er såååå nydelig når det er strikket. jeg strikket et stort sjal i Laceutgaven av det og ga bort til jul. Har heldigvis et hespe til som skal bli noe til meg selv.

  Kos deg i helgen

  SvarSlett
 14. Hei.Kjempe nydelig garn med kjempe nydelig farge.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 15. Gratulerer så mye med overstått operasjon :)

  Nydelig garn,så har du litt å gjøre på mens du venter på at ryggen blir helt fin igjen :)

  SvarSlett
 16. Ønsker deg riktig god bedring! Må være deilig å ha operasjonen overstått!
  Masse fint garn du har der, kos deg med det :)

  SvarSlett
 17. Så bra at operasjonen gikk fint og at du føler bedring! Masse nydelig garn du har fått tak i, har også så lyst å prøve Kos til Tulliball. Lilla er en av mine favoritter også :)

  Har forresten ei venninne på Langhus, på samme alder som oss ;)

  Klem fra Desiree

  SvarSlett