10. feb. 2011

Litt forskjellig ............

Da jeg er 100 % sykemeldt om dagen, blir det jo litt tid til strikking, men rart med det....noe av kosen forsvinner også når en ikke har så mye annet som skjer. For meg er strikking avkobling og litt "terapi" i en ellers så hektiskt hverdag, men nå er det liksom bare strikking....men for all del...koser meg masse ;o)  MEN så har en jo tid til å sitte å surfe både her og der på nettet også....og det er jo mye fristelser...og det er jo som regel bare noen tastetrykk så vips så kan en vente på pakke ;o))  Eller en ser mye flotte mønsterhefter, og min ganrbutikk ligger bare en 10 min kjøretur unna....;o)  Hva har da skjedd de siste ukene, joda....føler jeg er litt KJERRINGA mot strømmen. Mang har garnslankingstråder....tror jeg skal starte GARNØKNINGSTRÅD  jeg ....;o)))

Sandnes har kommet med nye hefter til barn, og da blir det jo noe mer på prinsessen....dette ble med hjem for en ukes tid siden..

Det rosa Sisu garnet skal bli jakken og luen som er avbildet i grått i det ene hefte. Det grønne garnet er bare kjøpt for å få med seg hefte...så det går i garnlager ;o)
Samtidig ble det kjøpt Smart garn til en mariusgenser (grått og hvit), som min niese på 13 år  har bestillt.  Og hun er så glad for at tante skal strikke Marius til henne, så fikk et nyydelig bilde jeg som takk. Laget av henne med bistand av mamman, ble helt rørt jeg....Pickels har jeg ikke noe erfaring med fra før, men de hadde 2 års jubileum her, og samtidig hadde de fått inn alpakka garn som de hadde introtilbud på....og da ble det tastet inn en bestilling ;o)  Skal strikke meg Still Light, og har Alpaca fra Drops liggende til det, men en av mine forumsvenninner hadde kjøpt seg Abuelita 3 tråds merion til sin SL....og da ble fristelsen for stor...så da blir det SL i dette...fargen er mer lilla..


Også ble det bestilt litt Alpakka også fra Pickels.... De feiret sitt 2 års jubileum med å sende portofritt , men jeg bestillte veldig tidlig den dagen, før de hadde fjernet portoen. Fikk da en hyggelig hilsen i min pakke, en pose med maskemarkører. Tusen takk for hyggelig service jenter !  Blir nok bestilt mer garn derfra ja. 


Da har jeg enda mer garn, og fremdeles ikke flere timer i døgnet...;o)  Men skal vel klare å få tryllet frem noe etterhvert.
Ønsker alle en flott dag !

20 kommentarer:

 1. Så mye flott garn du har kjøpt deg. Godt å ha noe liggende til prosjekter også :-) Så fint bilde du fikk :-) Ha en fin dag smarie.

  SvarSlett
 2. Så mye herlig garn ,du har kjøpt.Ha en flott dag.

  SvarSlett
 3. Her var det mye lekkert garn. Bra du ikke blir stresset av å ha så mange prosjekter liggende, for det hadde jeg blitt! Gleder meg til å se dem ferdig og lykke til. God bedring også :-)

  SvarSlett
 4. Så mye flott og lekkert garn! Det blir spennende å se hva du kan tryllet ut av disse nøstene. Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 5. Jeg har også det hefte i sisu barn. Blir nok kjempefint det du skal strikke. Du er produktiv. Skal bli morro og se.

  SvarSlett
 6. Å, så mye deilig garn. Kos deg med det

  SvarSlett
 7. Liker innstillingen din :) Har aldri forstått disse som driver med garnslanking; man må jo ha et visst utvalg for å kunne handle spontant og kreativt :) Gleder meg til å se alt det fine du kan få ut av alt dette lekre garnet! Og bildet du fikk, var skjønt :D

  SvarSlett
 8. Det er så godt at flere har denne holdningen til garn. Her har du planlagt masse fine ting. Kos deg

  SvarSlett
 9. Å så masse flott garn du har køpt deg!!! Nydelig lillafarge på still light garnet, gleder meg til å se den ferdig! =)

  SvarSlett
 10. Oi så mye fint garn. Må nok prøve noe picels garn snart jeg også tenker jeg.

  SvarSlett
 11. Mye herlig garn her ja, blir spennende å se hva det blir til slutt. Jeg har også tatt litt av etter jul med garnkjøp....men har planer for det aller meste av det da, sånn som du har.

  SvarSlett
 12. Oi så mye fint garn du har handla! Dette blir nok masse fint!

  SvarSlett
 13. Hei.Så mye fint garn.Kjempe nydelig.Nydelig farger.Skal bli kjekt å se hva som kommer ut av det.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 14. Oooooh! Så mye lekkert garn! Gleder meg til å se resultater! =)
  God helg!

  SvarSlett
 15. Jeg har alltid vært veldig fornøyd med både garn og service fra Pickles, de er dyktige damer! :D
  Gleder meg vedlig til å se Still Lightn din! :)

  SvarSlett
 16. Tak for hyggelig kommentar , glæde mig til at møde dig til Projo træffet :-))) Det bliver GØY

  Pickles , det er meget fint garn og utrolig god service :-))


  Klem Vilma

  SvarSlett
 17. Å hvor vi elsker garn! Jeg er med på den garnøkingssaken ;)) For det øker og øker her også :)

  SvarSlett
 18. Takk for hyggelig melding, min favorittfarge for tiden er også lilla, så det har blitt endel lilla kjoler:)
  Har tittet gjennom bloggen din, og wow du er jo en reser-strikker, mye nydelig, jeg strikker litt jeg også, men jeg holder meg til de små prosjektene, ellers er jeg en mester til å gjøre ting halveis, det er vel derfor jeg syr, så jeg blir ferdig!

  SvarSlett
 19. Å du verden, ja her var det nok å holde fingrene i ser jeg. Takk for hilsen i bloggen min, Ha en flott dag videre.

  SvarSlett
 20. Åh såååååååå mye likkert garn. Kos deg noe veldig og bare nyt det:-)

  SvarSlett