14. mai 2011

Strikkekafe....

.....kan være ltt farlig for lommeboka....;o)))  Dette var "fangsten" etter besøket hos Projo tirsdag 10. mai.  Det var kjempekoselig å treffe noen kjente ansikter, og noen nye.   Strikket litt også......ja i tillegg til skravling og handling ;o)  Malabrigo sock, Malabrigo Rios og Projo Lace var garnet som ble med meg hjem. Litt vaiere til mine Knit pro pinner, mønster til jakke fra Rasmilla, og noen knit pro wood strømpepinner fant også veien hjem sammen med meg ;o)  Prinsessen har bestilt produkter av Lace og Rios garnet, så da får vi se hva det blir etterhvert.

Ønsker deg en GOD HELG !

10 kommentarer:

 1. Flott garn. Er ikkje lett å begrensa seg når ein står midt oppi garnhimmelen:)

  SvarSlett
 2. Hej

  tak for kommentar , det var vældig pænt af dig :-))

  Fortsat god Lørdag

  SvarSlett
 3. Knallflot handlel, det garnet roper kjøp meg, kjøp meg. Farlig dille dette her hehe
  Ønsker deg en fin 17.mai fering, og geder meg til å se hva som kommer ut av handelen.

  Klem

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig møte! ja det ble jo litt av en fangst på deg, men du kan glede deg til å strikke med garnet! Gratulerer med dagen i dag og ha en flott dag videre!

  SvarSlett
 5. Kjempeflott garn du kjøpte deg, nydelige farger. Gleder meg til å se hva du tryller frem av alt garnet :)

  SvarSlett
 6. så flott garn, herlige farger

  SvarSlett
 7. Hørtes kjempekoselig ut med Projo-treff! Er visst altfor lenge siden jeg har kommet meg på noe strikketreff. Ser du har laget mye fint siden sist; jakken under var rålekker og jenta di var så fin i sommerkjolen sin:-) Takk for kake-skryt, jeg er litt utrent og blir glad for all skryt:-) Ha en fin uke, hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett