30. juli 2011

Oslo 30. juli 2011

Den siste tiden har jeg gått i vakum. 22.juli har satt sine spor, og det har blitt felt mange tårer. Men...det er mange som har det mye verre. Ikke direkte rammet av tragedien, føler med alle de som har mistet sine kjære.   I dag tok vi turen til Oslo, og det var en fin og sterk opplevelse.  Hadde med oss både vår lille prinsesse på 5 og sønnen min på 21.  Vi var og la blomster og tente lys foran Domkirken, og det var en sterk opplevelse.....Ble felt en del tårer...godt å få vært der.


Vi gikk rundt i Oslo, og det var mye blomster, og en helt spesiell atmosfære i Oslo sentrum.

Koste oss med lunsj på Fridays, og nøt å være sammen.  Sønnen bor jo ikke lenger hjemme, så det er ikke ofte vi får tid til å kose oss  
I anledning min bursdag i juni, så var det litt hemmelighetskremmerier fra barna....de var og tok bilder hos Fame....og i dag fikk jeg flotte bilder av dem.  Dette bilde har nå hedersplassen i stua... Veldig glad i dere, mine herlige barn 

I dag pakker vi for siste ferieuke....turen går til Kristiansand imorgen !  

Ønsker alle en fortsatt fin sommer !!


4 kommentarer:

 1. Ja, kan tenke meg det var en sterk opplevelse Sandra. ar tenkt samme tanke mange ganger, men det har ikke blitt noe av. Så koselig å få bilder av barne i geburtdagsgave. Et minne for livet :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde--- og barn!

  SvarSlett
 3. Skjønar godt at det var ei sterk oppleving! Nydeleg bilete av flotte barn!

  SvarSlett
 4. Flotte barn og en utrolig trist hendelse for vårt land . Men livet vårt går jo videre og håper du snart blogger litt igjen , klem fra Bente :O)

  SvarSlett