8. jan. 2012

Resultat av kreativ søndag....

For en stund tilbake så var vi på Stoff & Stil, lille frøkna var med. Hun falt for et stoff med prinsesser, selvfølgelig rosa..hihi. Hun bestilte da sånn forheng foran senga.....og det ble det i dag..

Det er festet med borrelås, så enkelt å få av .  Det er nok ikke de retteste sømmene her, men jeg er stolt over at jeg har fått det til....til tross for at det bare er rette sømmer.  Første store prosjektet på symaskin :-))

Og det ble mye stoff igjen....og da har vi en sacco sekk som ser litt kjedelig ut...


så da ble det laget et stor "putetrekk" av prinsesse stoffet, sacco sekken ble puttet inni + en del små dyner fra småbarnsårene til frøkna....og den ble kjempefin...til og med sydd i glidelåser....helt utrolig stolt av meg selv....til og med mannen min hadde ikke tro på at jeg skulle klare dette...men nå er han overbevist :)
Og prinssessen er kjempefornøyd ....

Da tror jeg at jeg har blitt litt venner med symaskinen min, også har jeg fått litt troen på meg selv...

Da er det bare å prøve seg på flere prosjekter !

5 kommentarer:

 1. Så fine ting du har sydd. Jeg blir nok aldri venn med maskina mi

  SvarSlett
 2. Så deilig og god saccosekk å sitte i for prinsessa di :)

  SvarSlett
 3. Åhhh , så glad jeg ble når jeg så dette innlegget her :O)))) Jeg er dødsimponert hva du har fått til med den nye symaskina di.. Dette blir spennende å følge med på . Herlig trekk til saccosekken og forhenget var smart med borrelås på . Klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 4. Kan vel ikke annet enn å si meg enig i at du lager flotte ting og det ser ikke ut til at du har noen problemer med å sy på symaskin.

  Superflott.

  SvarSlett