6. feb. 2010

6 februar 1990....

Da kom denne lille gutten til verden, da var han 51 cm og veide 3040 gram..;o)))  Dette er julebildet fra 2006, og her har han sin lillesøster på armen.  Men i dag så er han 20 år...og uff så fort den tiden har gått. Han har vært gjennom en del triste hendelser til tross for sin unge alder, mistet mormor i 2000  og sin far i 2004...begge ble tatt bort altfor tidlig.  Han hadde allerede i 2004 fått en stefar...som han hadde en godt forhold til, så ting har gått bra til tross for noen utfordringer. Han  har flyttet hjemmenfra, studerer , jobber og er som andre 20 åringer, mye sosialt.  Han er  en kjempeflott storebror, sønn og lillesøsters helt ;o)  I kveld blir det stille og rolig feiring med bestefar som middagsgjest, kaffe,kake og Melodi Grand Prix, og dette etter ønske fra bursdagsbarnet.  Og jeg....er så glad at jeg ikke har blitt 20 år eldre, ja føles ikke sånn ihvertfall ;o)) Glad i dere begge to, hilsen en stolt mamma.

6 kommentarer:

 1. For en nydelig gutt. Synd han ikke er litt yngre, ellers skulle jeg giftet han bort til min datter ;) Bare tuller.
  Ha en strålende feiring, og gratulerer både "liten" og stor.

  SvarSlett
 2. Flotte barn du har og som du sier; tiden går så veldig fort! Du har en baby i armene en dag og så plutselig er de voksne. Sikker på at han er veldig glad i og stolt over lillesøster :)

  SvarSlett
 3. Tiden flyr jammen fort ja. Flott gutt du har, og en søt liten tulle også.

  Ha en god søndag!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med gårsdagen til dere. Så stor og flott sønn du har:-) Ikke rart at lillesøster er stolt og glad i ham:-)
  god søndag til dere alle!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med gårsdagen Årene flyr så fryktelig fort. Før en vet ordet av det er de godt voksne.

  SvarSlett
 6. Kjekk kar og søt lillesøster :)
  Det er godt at mor ikke eldes i takt med barna, det er jeg glad for også ;)

  SvarSlett