10. feb. 2010

Ja...jeg er Garnholiker..;o))

Skulle bare en tur ut i dag og ordne noe til min kjære da det er Valentine på søndag...og har en mistanke om at han har vært veldig spandabel i år...så da måtte jeg ut en tur. Dessverre så ligger det en garnbutikk i nærheten av vårt storsenter ;o)  Skulle bare innom å se om de hadde fått inn det nye garnet til Drops.. men nei det hadde de ikke tatt inn, vurderer det, da de får inn en del annet nytt garn nå.  Klarte jeg å gå ut uten garn....NEI gjorde jo ikke det. Så røyk på følgende...egen fargevariant av genser Vancouver 2010 til min lille prinsesse, og så klarte jeg ikke å gå ut uten å få med meg til tunikaen på nytt Sandnes hefte. Støtter norsk garnproduksjon da ;o)))

10 kommentarer:

 1. Kjempefint garn du har kjøpt deg. Jeg var på strikkekafe på mandag og kjøpte litt jeg å.

  SvarSlett
 2. Ja du er nok i godt selvskap skal du se, for jeg er også "garnoman"! Det er som sukkertøy! En fin samling med nøster du har funnet deg, kos deg med dem...

  SvarSlett
 3. Summen av laster er konstant har jeg hørt, herlig garnkjøp.

  SvarSlett
 4. Uff kjenner meg igjen her,ikke lett å gå tomhent ut igjen fra garnbutikkene.Men det positive er jo at du fikk med deg mye flott garn da.

  SvarSlett
 5. Har litt strikke dilla for tiden jeg! Fin og koselig blogg! Klem fra Tove!

  SvarSlett
 6. Så fint garn og nydelige farger! Kan tro lille prinsessen din blir fin i ny genser og tunika. Herlig!!

  SvarSlett
 7. Garn er livsnødvendig, sånn er det bare med den saken.
  Kos deg med strikkingen.

  SvarSlett
 8. Godt jeg ikke er alene, tør snart ikke å dra ut for å handle, for av en eller annen grunn detter jeg liksom bare innom garnbutikken.

  SvarSlett
 9. Egentlig skulle jeg kommentere den lekre hettetunikaen på neste innlegg, men trangen til å "bekjenne" ble større: Ja, jeg er også en garnholiker. Og som deg - STOLT av det...

  SvarSlett