16. mai 2010

Garnabonnement fra Svanhilds Quilteri

På lørdag så fikk jeg denne pakken fra Svanhilds, mønsterhefte fra Drops, og 6 nøster Alpaca.  Garn nok til strømper som det er mønster til i hefte, men kommer nok til å bruke det til noe annet.  Noen som har  gode forslag ? Har ei lita prinsesse som blir 4, så finnes vel muligheter til mye ;o)
Huset er klart til 17.mai, bare noe stryking igjen. Her blir det rømmegrøt, spekemat, jordbær og is imorgen. Ønsker dere alle en riktig flott 17.mai ;o)))

9 kommentarer:

 1. Enig med deg, jeg vil også bruke Alpackagarnet til noe annet enn sokker. Her er alt strøket og klart til imorgen. Nyter godværet i Trøndelag. Ha en fin 17.mai!

  SvarSlett
 2. Nydelig garn det Alpakka garnet og delikate farger du har funnet! Ønsker deg en herlig 17. mai!

  SvarSlett
 3. Knall å få garn i posten da :-D Masse fint du kan lage til en 4 åring at 6 nøster alpakka - hva med en tunika eller poncho da?! Blir spennende å se hva du ender opp med til slutt.

  Ha en riktig fin 17. mai og klem fra Siv

  SvarSlett
 4. Jeg strikker Calais sjal ( gratismønster på ravelry) av den blåfargen du har der,det skal holde med 2 nøster, ellers er vel luer og votter alltid velkommne til sånne søte små? Ha en riktig fin 17.mai og tusen takk for hyggelige kommentarer på bloggen min :)

  SvarSlett
 5. Nydelig garn i nydelige farger. Skulle vel gi noen muligheter for noe fint til veslefrøkna.
  Lue, skjerf og votter til pent til neste vinter kanskje?

  SvarSlett
 6. Masse nydelig garn du har. Blir nok laget noe fint av det. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 7. Nydeleg garn i flotte fargar!! Mykje flott du kan strikke av det. Gratulera med dagen! Håpar de har hatt ein fin dag.

  SvarSlett
 8. Nydelige farger til ei lita prinsesse og en tunika er jo veldig anvennelig og jakke av alpakka er deilig til kjølige sommerdager :)

  SvarSlett
 9. Ville strikket tunika eller genser f.eks av all den fine alpakkaen. Nydelig prinsessefarger!

  SvarSlett