24. mai 2010

Pinsen 2010....

...den har vi tilbrakt på Larkollen.  Ferske campere, da vi kjøpte vogn i fjor.  Lille prinsessen koooser seg masse, og det gjør jo mor og far også ;o))  Vi har hatt nyydelig vær, masse god mat, drikke og hyggelig selskap.  Slappet ordentlig av, og klare til ny uke ;o)  Prinsessen har tatt årets første bad...brrrrr syntes mamma og pappa. Men vikingen vår måtte lokkes ut av vannet, og ville gjerne bade mye mer ;o)  Og prinsessen  fikk lov til å være med å leke med de store jentene, og det var stas, også var det kjempegøy å hoppe tau ;o) Mamman har funnet frem sin sporty side og tatt seg både løpeturer og lange spaserturer....og det gjør godt for både kropp og sjel.  Håper dere alle har hatt en fin pinse, og ønsker dere en flott uke ;o)

8 kommentarer:

 1. Dette så deilig ut du, ut mot Oslofjorden, jeg har en liten utfordring til deg på bloggen min, ha en fortsatt god mandag :)

  SvarSlett
 2. Så herlig. Vi har også tilbragt pinsen i campingvogn, og det er så kos. Ha en flott uke

  SvarSlett
 3. Ser ut som dere har hatt en flott pinse i campingvognen.

  SvarSlett
 4. Jeg fryser ved tanken på bad....men de barne er noen våghalser :-) Koselig med campingliv. Vi har vogn med sikerfortelt vi også :-)

  SvarSlett
 5. Det høres ut som en herlig pinse, men bad hørtes litt kaldt ut enda! :)

  SvarSlett
 6. Høres ut som om dere har hatt ei kjempefin pinse alle sammen :-) Jeg tror også at "Brrr" var det rette for å beskrive prinsessens første bad i år :-D Ungene er nok tøffere enn oss voksne ;-)

  Ha en fin kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 7. Og psst: det ligger en award på bloggen min til deg

  SvarSlett
 8. Så flotte bilder.. så litt kaldt ut å bade :P
  Men så ut til at dere har kost dere masse :)

  SvarSlett