30. des. 2010

Mitt første Wollmeise hespe...og kjolestrikking

Jiipppiii, takket være Rekkehuset på Hobbyboden, så har jeg fått tak i Wollmeise, gleder meg til å prøve dette sagnomsuste garnet ;o)  Nyydelig farge ( Brombeere) ...mulig et sjal skal trylles frem av dette ;o)Samstrikk av kjole hos NSF......

hadde meldt på Still Light til  den alongen, men ble fristet av noen medstrikkersker på Hobbyboden til å prøve meg på denne isteden, eller som jeg sier i tillegg ;o)  Vi får se hva det blir til, men skal nå begynne på SL også ila helgen.  Så da blir det 2 grå varianter....liker litt farger som kan piffes opp med litt fargerikt tilbehør ;o)


Også har jeg fått en forsinket julegave i dag...ja posten hadde visst "glemt" å fortelle meg at det kom en  pakke til meg den 17.12.10, skulle vært under treet fra min sønn, men bedre sent enn aldri ;o) Fikk blokkesett i hus i dag, så da blir det vel en del sjal i 2011 også da ;o)


Da benytter jeg anledningen til å takke for året som har gått.  Tusen takk for hyggelige kommentarer hos meg, og håper du vil ta deg en tur i 2011 også ;o)

GODT NYTT KREATIVT ÅR !!!

13 kommentarer:

 1. Gratulere med første hespe wollmeise. Jeg har også mitt første hespe liggende her, regner med det blir sjal av det også. Gleder meg ekstremt til å prøve det.
  Og gratulere med blokkesett. Litt deilig å få julegaver i romjula når pakkeabstinensene slår inn da :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med masse flott garn. Jo Wollmeise er flott men jeg holder en knapp på Malabrigo som er litt mykere! Lykke til med prosjektene dine.
  Riktig Godt Nytt År!

  SvarSlett
 3. Så mye spennende..Gleder meg til å se hva du skal strikke av WM. Ønsker deg et riktig godt nyttår.

  SvarSlett
 4. Så fint garn du har kjøpt inn! Gleder meg til å se kjolen din. Jeg klarer visst ikke å bestemme meg for hvilken jeg skal strikke ;-)

  Godt Nytt År til deg også!!1

  SvarSlett
 5. Ønsker deg lykke til. Man kan ha mye hygge med litt Wollmeise!

  SvarSlett
 6. Artig å få en gave i mellomjula og da, selv om det sikkert var litt skuff fra sønnen din at du ikke hadde den under treet på julaften :-) Gleder meg til å følge med på alle prosjektene dine også i 2011.

  Riktig godt nyttår til deg Smarie - klem Siv

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig hilsen i bloggen min :)
  Jeg har også et nøste wollmeise liggende, det ligger og godgjør seg litt til jeg finner ut hva jeg skal bruke det til. Skal bli spennende å se hva det blir ut av ditt.
  Godt nytt år!

  SvarSlett
 8. Så masse flott garn du har fått =) Gøy å skape noe ut av det.

  SvarSlett
 9. Mye fint gar her ja. Kos deg!

  Hadde litt prpblemer å lese her i dag, rosa skrift på rosa bakgrunn...

  SvarSlett
 10. Spent på å se hva du skal lage av wm'en din:-) Og hvordan alle de kjolene blir når dere blir ferdige; det er alltid så gøy å se samme plagg i ulike varianter. Har du begynt på SL også? Hilsen Hanne.

  SvarSlett
 11. Kjempekoselig blogg du har . Gleder meg til å lese videre :-)
  Ha ei flott helg .

  SvarSlett
 12. Så gøy!! Blir spennande å sjå kva du lager. Eg har kjøpt meg nokre nøster og no, og er veldig spent på å prøve. Ønskjer deg ei fin veke.

  SvarSlett