2. feb. 2011

Ferdige UFO`er.......

Takket været hannest på Hobbyboden, så har jeg fått et "spark" bak til å ferdigstille de vi kaller UFO`er. Resultatet så langt er 2 ferdige plagg......jiiippppiii.
Tunica til prinsessen - Strikket av sandnes mini alpakka, pinne nr 3, str 6 år mønster fra Mix Barn nr 1002 fra SandnesGarn....og den har nesten  vært i bruk hver dag  siden den ble ferdig nå før helgen ;o))

Og så er kragejakke fra Strikk til Nøstebarn blitt ferdig...strikket i Hacho fra Du Store Alpakka, str 6 år.
Knappene ble plukket ut selv av mottaker...ja....som selvfølgelig er lille prinsessen....;o) Den lyseblå skal vi ha øverst ved halsen....også blir det lilla marihøner nedover...og hun er kjempefornøyd ;o)


13 kommentarer:

 1. Bra jobba med ferdigstilling av UFOer altså. Vi sparker hverandre litt bak, og det er gøy :D Kjenner jeg får litt UFO-dårlig- samvittighet når jeg ser Randi K vottene dine i forrige innlegg, har nemmelig et UFO par liggende. Skikkelig teit i grunn for vottene hennes er nyyyydelige :D Ønsker deg en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Det var det jeg visste det, att den tunikaen der kom til å bli mye brukt! Kjekt når det vi strikker faller i smak hos småtrolla!
  Ha en vidunderlig dag! =)

  SvarSlett
 3. Lekker tunika og jakke. Og så er det jo ekstra hyggelig når det blir satt stor pris på!

  SvarSlett
 4. Så fine plagg du har fått ferdig. Det er så koselig når det blir brukt masse. Heldige prinsessa di som får så mye fint!

  SvarSlett
 5. Du er så flink. Og så store plagg som raser av pinnene dine til stadighet. Du er råflink

  SvarSlett
 6. Så flink du har vært. Det er en herlig følelse å få ferdig ufoer. Og både tunikaen og jakken ble kjempefin. Heldige prinsessen som får så masse fint.

  SvarSlett
 7. Heia.
  Takk for hilsen på bloggen min.
  Huffameg ja, UFO'er er et herk, har noe havnet i den katagorien er det et ork å gjøre dem ferdige. Ønsker deg en flott kvedl videre.

  SvarSlett
 8. De ble kjempefine, sannelig bra du fikk et spark bak og fikk de ferdige! Jeg har falt av ufo-alongen, så jeg er ikke så flink! :)

  SvarSlett
 9. Imponerende med to ferdig ufoer, det er jo så deilig å få slike av pinnene. :-))
  Kjempefin tunika, skjønner at prinsessen har brukt den en del. :)
  Jakken var forresten kjempefint i noen annet enn ensfarget garn, tror jeg kun har sett slike med en enkel farge så langt.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 10. Så fine ufoer du har fått ferdig :-) Fikk litt dårlig samvittighet, for jeg har en ufo (eller rettere sagt ikke påbegynt objekt) liggende i samme farge som kjolen du har strikka....

  Ha ei fin helg - klem Siv

  SvarSlett
 11. Hurra for ferdige UFO'er! :D så flink du har vært - lekre plagg :)

  SvarSlett