12. des. 2010

Hyggelig pakke i posten....og litt lei førjulstid

Er med på Hemmelig venn på Projo, og i går kom denne hyggelig pakken i posten..oppskrift på nydelige pulsvarmere, Online garn, og Cascade 220, nyydelig garn som jeg ikke har prøvd før..gleder meg. Tusen tusen takk for flott pakke min hemmelig venn.


Og hyggelig med sånne koselige pakker i disse dager. Sliter veldig med ryggen min (prolaps), og istedenfor å bli bedre, så blir det bare verre og verre. Nå orker jeg bare å ligge på sofaen, ta noen turer rundt i huset. Så førjulstiden er ikke helt som planlagt ;o(   Men er heldigvis gift med verdens beste mann, så han gjør rent, handler og fixer.   Håper jeg kan være bedre ila de neste ukene for dette tar på, er ikke bygd for dette....aldri hatt problemer med ryggen , eller annet som har satt meg ut sånn, så klarer vel ikke helt å akseptere det heller.  Men nok syting.  I dag er det 3. søndag i advent, skal få laget litt julepynt  sammen med min lille prinsesse, og som frøkna sa i dag, skal vi kose oss i dag mamma og pappa ?  Og ja det skal vi.
Ønsker alle en flott førjulstid !!

17 kommentarer:

 1. Så flott pakke du har fått. Cascade garn er bare supert! Du har vel vært hos lege/kiropraktor med ryggen din, for dette høres ikke godt ut! Riktig god bedring!

  SvarSlett
 2. Koselig med pakker i posten. Håper du blir bedre i ryggen snart. God bedring.

  SvarSlett
 3. Uff da, Smarie. Prolaps er noe dritt. Jeg har hatt et par. Men heldigvis ikke vært så dårlig som deg. Har du fått noe vettug behandling for dette da? Håper virkelig du blir bedre - fort!!
  Ha en fortsatt fin adventstid!
  Klem fra elinmamma (NSF)

  SvarSlett
 4. Så flotte gaver i posten. Synd å høre at ryggen ikke blir bedre. Er du godt smertedekket? For jo mer smerter du har, jo mer spenner du musklene i ryggen, og verre blir det. Håper på bedring snart.

  SvarSlett
 5. Så flott gave du har fått :0) Stemte på den flotte jakka di i innlegget under. LYKKE TIL . Håper den kommer med for den var kjempesøt.

  SvarSlett
 6. Så koseleg gåve du har fått. Så utruleg synd med ryggen, men godt du har ein snill mann som steller rundt deg. Mykje god bedring!! Ha ein fin 3. søndag i advent.

  SvarSlett
 7. Flott gave, og god bedring med prolapsen!

  SvarSlett
 8. Heldig var med hemmelegvenn pakken. Det var eg og. Og god betring til deg.

  SvarSlett
 9. Håper det går fort over - prolaps er slett ikke behagelig :-/ Mannen min opererte 2 ganger på 5 mnd han...

  Ha en så fin søndag som du kan, og kos deg med mann og barn - klem Siv

  SvarSlett
 10. Så flott pakke. Jeg er også med i en adventsgavepakke og det er stor moro.
  Håper ryggen din blir bedre, vet hvilke smerter du har. Har selv hatt en prolaps som måtte opereres bort.
  God bedring med ryggen og ha en så fin uke som du klarer selv om du har det vondt.

  SvarSlett
 11. Hei.Gratulerer så mye med kjempe fin pakke.Riktig god bedring med ryggen.Høres ikke godt ut.Ønsker deg en riktig fin førjulsuke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 12. Trist med rygg som krangler. Selv har jeg måtte avstive ryggen og har fått et nytt liv. Kjenner prolaps VELDIG godt, så jeg sender masse "blir frisk fort engler" din vei.

  Og takk for masse hyggelige kommentarer inne hos meg.

  SvarSlett
 13. Koselig pakke. Men synd med ryggen din da. Håper du snart blir bedre. Ikke noe gøy å bli liggende når man har så mye man skulle ha gjort.

  SvarSlett
 14. Go bedring til deg=) Synes du har så koslig blogg så har lagt deg til følger lista på min blogg i dag=)

  SvarSlett
 15. Huff, stakkers deg. Håper ryggen er mye bedre nå...

  SvarSlett
 16. Ja vi strikker mye likt til barna. Fint og se ditt. Takk for fin kommentar på bloggen min. Ha en god bedring med ryggen din og en fin jul med dine.

  SvarSlett