21. des. 2010

Pakker, julegaver og hyggelige bøker .....

Hyggelig pakke i posten...


...på NSF har vi hatt Julevenninne, og i forrige uke kom denne flotte pakken i min postkasse ;o)  Masse nydelig Alpaca garn, søte knapper, og nam nam go sjokoladen...nå skal det koses ;o))  Tusen tusen takk Strikken for kjempeflott pakke ;o)Julegave til svigermor....

...da er jeg ferdig med mitt første sjal strikket etter engelsk mønster....Woodland Spring, strikket i Malabrigo sock, nyydelig garn, kjøpt hos Projo. Gikk med ca 100 gr, strikket på pinne nr 4. Håper det faller i smak hos min svigermor ;o)Bøker fra Hobbybokklubben

Fikk for en stund tilbake boken Julepynt & Julegaver fra Hobbybok klubben. Og i dag kom Norsk Strikk i postkassen, og der fant jeg en del som frister ja.......det er bare å sette opp liste for 2011. Ønsker meg flere timer i døgnet til jul ;o)

Da er det snart den store dagen ....;o)  Takker alle for hyggelige god bedringshilsner ang min rygg, har kommet meg litt på bena nå, men skal nå til utredning for evt operasjon...så da håper de kan gjøre noe så jeg slipper smertene ihvertfall.

Men nå er det jul, kos med venner og familie som står for døren ;o)

Benytter anledningen til å ønske alle som er innom en riktig GOD JUL !!

4 kommentarer:

 1. Nydelig sjal, så dette må hun jo bli glad for!
  Ønsker deg en riktig God jul!

  SvarSlett
 2. Hallo, vi er nesten naboer, bor i Oppegård. Hvilken fin sjal, heldige svigermor som får den. Spennende at se hva du skal lage av garnet du fikk.
  Jeg holder på at bygge opp min blogg, velkommen på besøk.

  SvarSlett
 3. Vakkert sjal!

  Ønsker deg en riktig god jul!

  SvarSlett
 4. Ooooh! Lekre sjal du har strikket!! =)

  En deilig jul ønskes deg og dine! Stor klem m og Ebba

  SvarSlett