16. juni 2010

Ferdige prosjekter.....

...nå er det lenge siden det har blitt lagt ut noe ferdige prosjekter her. Men jeg strikker også litt, ikke bare shopping ..;o)

"HelloKitty" kjolen er strikket i Mandarin Petit på pinne nr 3, her har jeg brukt en model fra Sandnes hefte nr 1004 barn. Denne skal prinsessen ha på seg i sin 4års bursdag 29.06.10...og hun har ventet både på kjolen og dagen...like rundt hjørnet nå. Strikket i str 4/6 år. 

I vinter ble det strikket en Fiona 2 i garn bestilt fra Holst Garn i Danmark, montert ferdig nå, klar til bruk i høst. Strikket i str 4 år - pinne nr 3 og 3,5


Og i pinsen begynte jeg på Tøsevest , bestil fra Holst garn i Danmark, strikket med dobbel tråd Holst garn, ble noe stor, så den får ligge i skapet til den passer. Strikket i str 5 år, pinne nr 4,5 og den er god i str, men prinsessen vokser nok inn i den etterhvert. 


10 kommentarer:

 1. Flotte ting du har strikket!

  SvarSlett
 2. Du har jammen vært flink til å få gjort ferdig arbeidene dine. Kjempefine. Jeg har bare gutter å strikke til, og får litt abstinens på å strikke kjoler og tunikaer når jeg ser så mye fint her inne.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hilsen i bloggen min. Mye fint du lager. Jeg ønsker deg en god dag. Hilsen fra Torunn

  SvarSlett
 4. Hvor har du været flittig. Rigtig fine kjoler og en sød vest. :-)

  SvarSlett
 5. Oj! Her har du vært flittig :-) Regner med at prinsessa di er midt i den mest intense Hello Kitty alderen ;-) Artig å ha noen små å strikke til da :-D Det blir vel stas å endelig få bruke den på bursdagen sin :-)

  Ha en god kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Ja godt å få noe ferdig også, jeg selv har flere prosjekter gående og må ta meg selv i nakken for å bli ferdig med dem før jeg starter på noe nytt. :)

  SvarSlett
 7. Så mye fint du har fått ferdig! Hos meg er det laber produksjon for tiden! Ha en god helg! :)

  SvarSlett
 8. Her var det mye fint! Hvilken liten pike kan motstå Hello Kitty? Det lurer jeg på :-)

  SvarSlett
 9. Det var en nydelig hello kitty rosa kjole. Tenker hun blir glad for den. Flott fiona tunika som jeg også strikker nå. Fint og se.

  SvarSlett
 10. Duverden så mange fine ting du har strikka i det siste!

  SvarSlett