6. juni 2010

Strikketreff Projo - Skarnes 5. og 6. juni 2010

Har hatt et kjempeflott helg med masse hyggelige damer på strikketreff hos Projo på Skarnes.  Ankomst Skarnes kl. 1100 lørdag 05.06.20, foredrag av forfatter av Myk start boka...kjempekoselig dame, og masse ideer.  Lunsj som var helt himmelsk...damene serverte hjemmelaget koldtbordt. Skravling og strikking, og så fikk vi lov til å besøke godtebutikken ...masse garn og annet flott.  Kaffe og kaker ble det også.  Og vi som ikke skulle hjem før i dag ble igjen til grilling ...og så var det overnatting på Sanngrund i kjempeflott campinghytter.  Og i dag var igjen oppmøte kl. 1100, god lunsj, masse skravling, strikking og shopping.  Dette var et kjempehyggelig treff, mitt aller første, og gleder meg allerede til neste treff ;o))) TUSEN TUSEN TAKK for hyggelig samvær, kjempearrangement fra dere på PROJO. Klem fra en kjempefornøyd Smarie ;o)) Nevnte litt shopping, og er er "fangsten" min :

Det blå Projo garnet skal brukes til Buttercup, rosa ( som har navnet Light of love) Malabrigo skal bli Elvira til prinsessen. Det andre garnet har ikke noen konkrete planer enda, men det kommer.  Også har jeg kjøpt meg nye strikkepinner...spennende å prøve de ;o))   Ønsker alle en flott uke !!

9 kommentarer:

 1. Å, det der hørtes bra artig ut :-) Det er så motiverende å treffe andre som er hekta på det samme som deg selv. Klart du måtte shoppe litt ;-) Gleder meg til å se ferdige produkter...

  Ha en knall søndag og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Det hørtes morsomt ut! Det er noe alle burde få til innimellom;)
  Mye fint hadde du også kjøpt! Spennende!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for to fantastiske dager. Vi har virkelig kost oss og er veldig fornøyd med dette treffet. Håper vi får til flere treff i fremtiden. Gleder meg til å se prosjektene dine som du strikker av alt dette garnet :-)

  SvarSlett
 4. Takk for sist! Det var kjempekoselig å treffe alle som en ellers bare snakker med på nettet. Skal si du har kjøpt lekkert garn og flotte pinner. Gleder meg til å se resultatet!

  SvarSlett
 5. Takk for sist, var kjempekos å møte deg.
  lekker garn og pinnefangst, flink til å shoppe du. :-D

  SvarSlett
 6. Takker for sist. Mye fint du kjøpte:) Det var virkelig en koselig dag.

  SvarSlett
 7. De pinnene er kjempekjekke, kjøpte et sett til meg selv i fjor, i symphoniwood, kommer aldri til å gå tilbake til "vanlige" pinner igjen :) Genialt konsept :)

  SvarSlett
 8. Strikketreff er kjekt! Mye fint du hadde fått også. :o)

  SvarSlett
 9. Høres ut som om dere har hatt det helt supert.
  Ha en god helg

  SvarSlett