6. mars 2011

Mye flott inspirasjon.......

Har den siste tiden fått tak i masse flotte bøker, noen kjøpt på mamut salg , noen har jeg fått,  og den jeg har ventet lengst på kom i posten før helgen ...Retromasker av Tine Solheim ;o)  I denne boken er det mye flott !  Har alle bøkene hennes, men har så langt ikke strikket noen av plagene, men har hentet ideer.  Nå når VM er over, så kan en kanskje få tid til å sette seg ned å bla igjennom og kose seg litt  ;o)  Skal på visning med Tine Solheim imorgen, 07.03.11, hun er invitert av Trines Sy og Strikk i Ski...som er min lokale garnbutikk. Gleder meg som en unge ;o)

Disse var jeg så heldig å få av ei av damene i barnehagen til prinsessen ;o) 

Myk Design kjøpt for en rimelig penge på mamut. Strikk er kjøpt til full pris, men inneholder jo så mange forskjellige "mønster" forklaring. Den skal brukes til å få til noe egendesign etterhvert ;o) 

Debbie Bliss spring/summer 2011 kjøpt på Narvesen før hgelgen, mye lekkert her ;o) 
Retromasker ...mye flott - allerede plukket ut et par ting som skal strikkes herfra. 

Ønsker alle en flott fastelavenssøndag !


9 kommentarer:

 1. Det er bra det finnes så mange flotte bøker til inspirasjon, og jammen er du heldig som har fått figrane i alle desse ;)

  SvarSlett
 2. Ja her har du skaffet deg mye flott lesestoff. Og det er som du sier fint å få inspirasjon. Retromasker skal jeg også kjøpe. Håper Projo har fått dem inn til neste strikkekafe.

  SvarSlett
 3. Den er kommet Liv. Har bare ikke fått lagt den ut enda. Det er mye flott i boka. Har har du virkelig mange fotte bøker, smarie.

  SvarSlett
 4. Her var det mange flotte bøker ,du kan kose deg med og hente inspirasjon fra.

  SvarSlett
 5. Ja, man kan få mye fin inspirasjon av gode bøker! Det er ikke så viktig at de er helt nye. På salget kan man finne mye fint. Lykke til!

  SvarSlett
 6. Sannelig har du skaffa deg tilgang til masse inspirasjon :-) Herlig! Gleder meg til å se alt du tryller frem :-D

  Ha en flott søndag - klem Siv

  SvarSlett
 7. Å jøss som du har oppdatert bokhylla da! (sier ikke noe om hvor trangt det plutselig begynner å bli i min...) Spennende å se når du begynner å dikte litt selv :)

  SvarSlett
 8. Deilig med strikkebøker! Du er heldig som har så godt utvalg. Synes selv det er helt fantastisk å bla i inspirerende bøker. :)

  SvarSlett
 9. Der var det mange fine bøker! Mye fint å se på der!

  SvarSlett