15. mars 2011

Prinsesserom.....

Vår lille frøken har bestilt prinsesserom.....og det skal hun få.  Har klart å deale meg til at en vegg skal være hvit på rommet hennes, resten skal være rååååsa..fargen heter Tryllestøv .......bare navnet er jo koselig.  Ikke den verste rosafargen dette ;o)


I forbindelse med et forum jeg er medlem av, så ble det på fredag lagt ut et innlegg om et verktøy som skulle sørge for at en kunne slippe å sy glidelås i strikket tøy....og da tenker du sikkert hva har det med prinsesserommet å gjøre...jo det skal jeg fortelle ;o))  En av jentene la ut en link om hvor hun nettopp hadde bestilt det...og linken førte hit Olaugs Quilt . Og da ble det jo litt surfing der da....og da fant jeg stoff til gardiner til nytt prinsesserom....

Prinsessegardiner selvfølgelig..........stoffet til venstre er "gave" fra avsender, og det er nyydelig...prinsessen og jeg har planer for det ja.  Verktøyet som var årsaken til at jeg gikk på siden ser du også her...og her kan du se hva det kan hjelpe deg med....strikke inn glidelås ;o)

Varene ble bestilt fredag ettermiddag, Olaug ringte meg lørdag formiddag, da hun ikke hadde akkurat det  jeg skulle ha, men hadde erstatningsvare. Utrolig hyggelig dame, kan anbefale å handle oss henne. Det endte med at jeg kjøpte mer stoff også da...;o))  Varene ankom min postkasse i går formiddag. Det kaller jeg megaservice ;o))))  Frister nesten å begynne å quilte...for hun har mye flott....;o)

Da er det bare å begynne med vask, og maling her etterhvert...også må jeg sy gardiner...og jeg er ikke venner med symaskinen....men skal på kurs imorgen....bare for å bli litt mer venner...håper jeg !

Ønsker alle en riktig flott tirsdag !!!

9 kommentarer:

 1. Hehehe, led meg ikke inn i fristelse, jeg kan gå selv, var et ordtak som falt meg inn nå ;)
  Heldige prinsessa som får så flott rom. Og så lurt å kunne strikke inn glidelåsen i stedet for å sy!

  SvarSlett
 2. Så spennende da!!! Tror det er sammme fargen som jentungen har på to vegger på rommet sitt, den er kjempefin! Gleder meg til å se hva du tryller frem av stoffet! Herlig!!!! =)

  SvarSlett
 3. Så utruleg spennande! Prinsesserommet kjem til å bli kjempefint.
  Gler meg til å sjå kva du tryller fram av stoffet. Nydeleg kjole i innlegget under.

  SvarSlett
 4. Kjempefine stoffer. Det blir et fint prisesserom. Du er flink og kreativ. Fin kjole også på forrige innlegg.

  SvarSlett
 5. Da rommet først skulle være rosa, var jo dette en veldig pen nyanse, synes jeg!
  Og takk for tipset om å strikke inn glidelåser - det er jo bare genialt med den nåla!!!!

  SvarSlett
 6. for et herlig navn på fargen :-)

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 7. Tryllestøv...! *stjerner i øya* For ei heldig lita prinsesse! :)

  Og pass deg for symaskina - før du vet ordet av det er du blitt stoffavhengig! ;-) *knis*

  SvarSlett
 8. Her kommer det til å bli ei stolt og glad lita prinsessa etterhvert. :)

  SvarSlett